Blog over neus spoelen

Korsten in neus: oorzaken en preventie - Rhino Horn neusspoeler

Korsten in de neus: oorzaken en hoe ze te voorkomen

Neuskorsten, kleine irritante kwaaltjes die velen van ons bekend zijn, kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Of het nu een onschuldige verkoudheid is, allergieën, een operatie aan de neus, het onbewuste neuspeuteren, of blootstelling aan irriterende stoffen, ze kunnen ons dagelijks comfort vervelend verstoren. Ben je benieuwd wat je ertegen kunt doen? In dit artikel […]

Afwisselend een verstopte neus en een loopneus. Hoe kan dat? - Rhino Horn neusspoeler

Afwisselend een verstopte neus en een loopneus. Hoe kan dat?

Je herkent het vast. Je bent verkouden en je hebt een verstopte neus. En dan, vanuit het niets, verandert dit in een loopneus. Hoe kan dat?

Griep: alles over griep - overzicht griep voorkomen en verlichten - Rhino Horn

Alles over griep: een volledig overzicht

In deze gids hebben we alle informatie over griep voor je verzameld, of je nu al ziek begint te worden of juist jezelf wilt beschermen.

10 feiten over griep en verkoudheid

Hoeveel weet jij eigenlijk over virussen? We geven je 10 interessante feiten over griep en verkoudheid, zodat je je ertegen kunt wapenen.

Rhino Horn 25 Jaar: Het Verhaal

Het verhaal van Rhino Horn begon in de jaren ’70, in de schilderachtige bergen van Noorwegen, waar twee yogadocenten een eeuwenoude techniek van neusspoeling deelden tijdens hun lessen. Terwijl ze het hulpmiddel om de neus te spoelen verbeterden, bleken ze een doeltreffende oplossing voor veelvoorkomende ademhalingsproblemen te bieden. Het verhaal van Rhino Horn is een […]

Griep zo snel mogelijk verlichten met onze tips - Rhino Horn

Griep zo snel mogelijk verlichten

Hoe kom je zo snel mogelijk van die vervelende griep af? Hoe kun je de griep symptomen zo snel mogelijk verlichten? We geven je tips.

Vaker verkouden in de herfst en winter. Waarom?

Waarom ben je vaker verkouden in de herfst en winter?

Waarom worden we sneller verkouden in de herfst en winter dan in de zomer? En wat kunnen we doen om ons in de koudere maanden te beschermen?

Neusspoelen bij griep voor kinderen met de Rhino Horn

Griep bij kinderen: voorkomen en verlichten

Als ouder wil je er alles aan doen om te voorkomen dat je kinderen ziek worden. Maar hoe kun je griep bij kinderen voorkomen en verlichten?

Een vrouw met een deken om haar heen geslagen omdat ze het koud heeft. Ze houdt de deken tot boven haar neus. Ze ziet er verkouden uit.

Snot: 8 dingen die je nog niet wist

Hoewel je het misschien niet verwacht, is snot verrassend intrigerend. Hier zijn 8 dingen die je nog niet wist over snot.

Het griepseizoen komt eraan, bereid je voor - Rhino Horn neusspoeler

Het griepseizoen komt eraan: bereid je voor

Hoe kun je jezelf en je gezin voorbereiden op het griepseizoen en de kans op griep verkleinen? We delen onze beste tips in dit artikel.