Blog over neus spoelen

Mythes en misverstanden over neusspoelen: wat is waar en wat niet?

Mythes en misverstanden over neusspoelingen

Hoewel mensen al eeuwenlang hun neus spoelen, bestaan er nog steeds mythes en misverstanden over neusspoelingen. Wat is waar en wat niet?

Ontstoken holtes: symptomen, oorzaken en oplossingen

Ontstoken holtes: symptomen, oorzaken en oplossingen

Ken je dat gevoel wanneer je neus verstopt zit, druk op je gezicht voelt en pijn hebt aan je hoofd wanneer je vooroverbuigt? Dat kan een teken zijn dat je last hebt van ontstoken holtes.

Korsten in neus: oorzaken en preventie - Rhino Horn neusspoeler

Korsten in de neus: oorzaken en hoe ze te voorkomen

Neuskorsten, kleine irritante kwaaltjes die velen van ons bekend zijn, kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Of het nu een onschuldige verkoudheid is, allergieën, een operatie aan de neus, het onbewuste neuspeuteren, of blootstelling aan irriterende stoffen, ze kunnen ons dagelijks comfort vervelend verstoren. Ben je benieuwd wat je ertegen kunt doen? In dit artikel […]

Afwisselend een verstopte neus en een loopneus. Hoe kan dat? - Rhino Horn neusspoeler

Afwisselend een verstopte neus en loopneus?

Je herkent het vast. Je bent verkouden en je hebt een verstopte neus. En dan, vanuit het niets, verandert dit in een loopneus. Hoe kan dat?

Griep: alles over griep - overzicht griep voorkomen en verlichten - Rhino Horn

Alles over griep: een volledig overzicht

In deze gids hebben we alle informatie over griep voor je verzameld, of je nu al ziek begint te worden of juist jezelf wilt beschermen.

Meer Florida

Ontkracht: neusspoelen en hersenontsteking in Amerika

In de media duiken soms enge berichten op over de veiligheid van bepaalde procedures. Onlangs verscheen er een artikel in Florida dat de vermeende gevaren van neusspoelen onder de aandacht bracht. Hoewel het begrijpelijk is dat mensen zich zorgen maken over hun gezondheid, is het belangrijk om de nuances van dit onderwerp te begrijpen. Rhino Horn wil daarom met dit artikel duidelijkheid bieden en de feiten rechtzetten betreft neusspoelen.

10 feiten over griep en verkoudheid

Hoeveel weet jij eigenlijk over virussen? We geven je 10 interessante feiten over griep en verkoudheid, zodat je je ertegen kunt wapenen.

Rhino Horn 25 Jaar: Het Verhaal

Het verhaal van Rhino Horn begon in de jaren ’70, in de schilderachtige bergen van Noorwegen, waar twee yogadocenten een eeuwenoude techniek van neusspoeling deelden tijdens hun lessen. Terwijl ze het hulpmiddel om de neus te spoelen verbeterden, bleken ze een doeltreffende oplossing voor veelvoorkomende ademhalingsproblemen te bieden. Het verhaal van Rhino Horn is een […]

Griep zo snel mogelijk verlichten met onze tips - Rhino Horn

Griep zo snel mogelijk verlichten

Hoe kom je zo snel mogelijk van die vervelende griep af? Hoe kun je de griep symptomen zo snel mogelijk verlichten? We geven je tips.

Vaker verkouden in de herfst en winter. Waarom?

Waarom ben je vaker verkouden in de herfst en winter?

Waarom worden we sneller verkouden in de herfst en winter dan in de zomer? En wat kunnen we doen om ons in de koudere maanden te beschermen?