Hoe spoel ik mijn neus?

Lees de 4 eenvoudige stappen

Bekijk de video
  • Goedgekeurd medisch hulpmiddel
  • Natuurlijk & effectief
  • BPA-vrij

Hoe gebruik je de Rhino Horn?

De Rhino Horn zorgt er in 4 simpele stappen voor jij weer makkelijk en vrij kan ademen. Met alleen het gebruik van natuurlijk zout en kraanwater op lichaamstemperatuur.

 

Neus spoelen helpt bij hooikoorts, een verstopte neus, bijholteontsteking en na een neusoperatie. Lees de 4 stappen en bekijk de video.

Dit heb je nodig:

  • De Rhino Horn neusspoeler
  • De Rhino Horn doseerlepel voor zout
  • Kraanwater op lichaamstemperatuur
  • Fijn keukenzout zonder jodium
Zout in de neusdouche

1. Zout toevoegen

Neem één doseerlepel fijn keukenzout zonder jodium en giet deze in de Rhino Horn.

Water in de neusdouche

2. Water

Vul de Rhino Horn met kraanwater op lichaamstemperatuur (+/- 37 graden Celsius) tot aan de hals. Bij twijfel over waterkwaliteit, kook je het water eerst en laat je het afkoelen tot lichaamstemperatuur. Dek het kannetje vervolgens af met je handpalm en vinger en schudt de Rhino Horn enkele malen. De isotone zoutoplossing is nu klaar voor gebruik.

Neus spoelen met de neusdouche

3. Spoelen

Zet de Rhino Horn aan je neus en buig je hoofd opzij. Start met het neusgat dat het minst verstopt is. Door de druk komt de neusspoeling vanzelf op gang. De zoutoplossing spoelt het ene neusgat in en het andere weer uit. Wissel halverwege af en giet de resterende oplossing in het andere neusgat.

Drogen na de neusdouche

4. Drogen

Droog en dep je neus zacht met een handdoek of zakdoek. Snuit rustig je neusgaten één voor één. ​Spoel de Rhino Horn na gebruik af met water en laat hem drogen.

Rhino Horn is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

In vier stappen een gezond resultaat!

Bekijk onze video neus spoelen voor meer informatie. Ben je op zoek naar een verkooppunt? Bezoek je apotheek of raadpleeg de pagina neusdouche kopen.