Rhino Horn neus spoelen

Neusdouche kopen?

Bestel de Rhino Horn eenvoudig bij onze partners

Bekijk onze verkooppunten
  • Natuurlijk
  • Effectief
  • Voordelig in gebruik

Waar koop ik de Rhino Horn?

Heb je last van een verstopte neus of een bijholteontsteking? Heb je last van hooikoorts of een luchtwegallergie? Of ben je geopereerd aan je neus en ga je op advies van je kno-arts of longarts je neus spoelen? Dan is een neusdouche kopen een perfecte oplossing. De Rhino Horn werkt makkelijk, snel en effectief: je kunt direct weer vrij ademhalen door je neus.

De Rhino Horn en Rhino Horn Junior is te koop bij de apotheek en online. Kies hieronder een verkooppunt of vraag naar de Rhino Horn bij je apotheek.

bol.com
bol.com
Nu kopen
BENU shop
BENU Shop
Nu kopen
De Online Drogist
De Online Drogist
Nu kopen
Boots apotheek
Boots apotheek
Nu kopen
Leef.nl
Leef.nl
Nu kopen
Gezondheid aan huis
Gezondheid aan huis
Nu kopen
De Weegschaal
Nu kopen
Internet Drogist
Internet Drogisterij
Nu kopen
Logo Drogist.nl
Drogist.nl
Nu kopen
Ziekenhuiswinkel.com
Ziekenhuiswinkel
Nu kopen
Alphega apotheek
Zoek een apotheek

Waarom een neusdouche kopen?

Waarom zou je een neusdouche kopen? Een neusdouche wordt aangeraden wanneer je last hebt van de bovenste luchtwegen door neusverkoudheid, bijholteontsteking, sinusitis en hooikoorts. Het spoelen van je neus met een zoutoplossing geeft dan directe verlichting. De neusspoeling brengt het slijmvlies tot rust en opent je neus.

Een neusdouche is daarnaast preventief te gebruiken en past bij een gezonde levensstijl. Dus ook als je geen klachten hebt is een neusdouche kopen een goed idee. Je kunt zonder problemen je neus meerdere malen per dag met de Rhino Horn spoelen. De Rhino Horn wordt wereldwijd aangeraden door KNO-artsen.

Wat maakt een neusdouche de beste keuze?

Veel mensen kiezen ervoor om een neusdouche te kopen, in plaats andere hulpmiddelen zoals een stoombad of neusspray. Het voordeel van de neusdouche is dat deze je neus op een 100% natuurlijke wijze reinigt. Je spoelt je neus met alleen water en zout. Met de handige doseerlepel van de Rhino Horn maak je in een handomdraai een isotone zoutoplossing.

Daarbij is een voordeel van de neusdouche dat eventueel aanwezige allergenen, zoals bacteriën en pollen, direct uit je neus worden gespoeld. Door je neus te spoelen met zout maak je de bovenste luchtwegen vrij en komt het neusslijmvlies tot rust.