Neus spoelen bij hooikoorts - Rhino Horn

Last van hooikoorts?

Spoel de pollen uit je neus en geniet van de lente

  • Helpt bij hooikoorts
  • Mild voor de neus
  • Ook voor kinderen
Neus spoelen Rhino Horn

Last van hooikoorts? Spoel de pollen weg.

De lente is de mooiste tijd van het jaar. Maar helaas is deze periode voor mensen die allergisch zijn voor pollen niet altijd prettig. Maar liefst één op de drie mensen in Nederland leidt tijdens de lentemaanden aan hooikoorts. Dit heeft allergische reacties tot gevolg zoals niesbuien, een verstopte neus en geïrriteerde ogen. Ook zorgt dit voor vermoeidheid en verminderde concentratie.

 

Gelukkig zijn er natuurlijke hulpmiddelen zoals neusspoelen met een zoutoplossing. Dit reinigt je neus van pollen en brengt je neusslijmvlies tot rust. Zo kun je de hele lente vrij ademen.

Nu kopen

Wat kun je doen tegen hooikoorts?

Hooikoorts, of allergische rhinitis, wordt veroorzaakt door pollen (stuifmeel) van bomen, grassen en planten die vrij komen in de lucht en invloed hebben op het afweersysteem. Histamine zorgt vervolgens voor een allergische reactie. Mensen die zeer gevoelig zijn voor pollen kunnen ook koorts krijgen en ziek worden. Hooikoortsklachten leiden bij een groot aantal mensen zelfs tot een bijholteontsteking.

Hooikoorts lijkt op verkoudheid. Maar de klachten van een verkoudheid zijn doorgaans binnen een paar dagen over. Hooikoorts kan wel weken tot maanden aanhouden, totdat de bloeiperiode over is.

Gelukkig zijn er natuurlijke hulpmiddelen om de vervelende symptomen van hooikoorts te bestrijden zoals een neusdouche met de Rhino Horn. De neus spoelen bij hooikoorts helpt om de pollen uit je neus af te voeren en de zoutoplossing brengt het neusslijmvlies tot rust. Zo kun je de hele lente vrij ademen.

Neus spoelen is ook geschikt voor kinderen, lees hier meer over een neusdouche voor kinderen.

Reviews neus spoelen

Gebruik de Rhino Horn al jaren, werkt uitstekend bij een verstopte neus, vooral bij verkoudheid of allergie, zodat je weer vrij kunt ademhalen!

Uit de meeste onderzoeken blijkt dat een neusspoeling veel ellende afvoert zoals virusdeeltjes, bacteriën, stof en pollen.

Beste koop ooit. Werkt beter dan allergiemedicijnen.

Neusdouche Rhino Horn

Een neusdouche bij hooikoorts, hoe werkt dat?

Een neusdouche met de Rhino Horn is eenvoudig. Met de handige doseerlepel, keukenzout zonder jodium en kraanwater op lichaamstemperatuur maak je in een handomdraai een isotone zoutoplossing. Zet vervolgens het kannetje op je neus en buig je hoofd. De spoeling met zout water komt nu vanzelf op gang. Overtollig slijm, verstoppingen en pollen spoel je eenvoudig weg.

De neus spoelen bij hooikoorts zorgt ervoor dat je met een schone neus en bijholtes weer vrij kunt ademen en dat de klachten afnemen. Dit maakt de Rhino Horn een ideaal hulpmiddel bij hooikoorts.

Bekijk de video
Neus spoelen met Rhino Horn

Voordelig en effectief medisch hulpmiddel

De Rhino Horn is een gecertificeerd medisch hulpmiddel, gemaakt van recyclebaar en BPA-vrij kunststof. Dit zorgt voor veilig gebruik en lange levensduur.

Dankzij de unieke doseerlepel voor zout is de Rhino Horn voordelig in gebruik! Door puur zout af te meten met de doseerlepel, maak je in een handomdraai een natuurlijke zoutoplossing. Dit maakt de Rhino Horn dé keuze voor voordelige en effectieve dagelijkse hygiëne van je neus.

Nu kopen

Video neus spoelen bij hooikoorts

Neus spoelen bij hooikoorts met de Rhino Horn is eenvoudig en effectief. Bekijk de video en de pagina Hoe Werkt Het voor neus spoelen in 4 stappen.

Wanneer helpt neus spoelen met de Rhino Horn nog meer?

Neus spoelen met een zoutoplossing geeft ook verlichting bij verkoudheid en bijholteontsteking. Tevens is neus spoelen onderdeel van de Nederlandse KNO behandelrichtlijnen na een neusoperatie om de neusholten schoon en vrij te houden.

Verstopte neus

Met de neusdouche spoel je vastzittend slijm gemakkelijk weg uit je neus. Het zoute water herstelt de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het neusslijmvlies. Resultaat: je kan weer vrij ademen.

Neus spoelen verstopte neus

Bijholteontsteking

Bij een bijholteontsteking zorgt een neusdouche voor verlichting. Met een natuurlijke zoutoplossing spoel je de neus en bijholtes schoon en neemt de zwelling van het slijmvlies af.

Neus spoelen bijholteontsteking

Gerelateerde artikelen

Hooikoorts - herken pollenallergie

Heb ik hooikoorts? Herken een pollenallergie

Lente is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Maar heb je elk jaar weer diezelfde klachten wanneer de zon gaat schijnen en de bloemen en bomen in bloei komen te staan? Misschien heb je wel last van hooikoorts. Wij vertellen je hoe je hooikoorts kan herkennen. En nog belangrijker, wat je kunt doen om zo snel mogelijk van je klachten af te komen!

Lees verder
Neus spoelen bij verstopte neus - Rhino Horn

12 eenvoudige tips tegen hooikoorts

Hooikoorts is een allergische reactie op stuifmeel van planten, bomen of grassen. Het stuifmeel irriteert je ogen en komt ook binnen via je neus. Je niest veel, hebt een verstopte neus en krijgt jeukende en tranende ogen. Ook krijg je het benauwd en voel je je moe. Deze klachten komen vooral voor tijdens de bloeiperiode […]

Lees verder