Neus spoelen bij verkoudheid, hooikoorts en bijholteontsteking - Rhino Horn

Last van bijholteontsteking?

Spoel je neus en bijholten eenvoudig vrij

  • Voordelig
  • Effectief
  • Duurzaam
Neus spoelen Rhino Horn

Neus spoelen tegen bijholteontsteking en sinusitis

Een neusbijholteontsteking lijkt in het begin veelal op een normale verkoudheid. Door een opgezet slijmvlies raakt je neus verstopt, wat gepaard gaat met hoesten en keelpijn. Maar wanneer door zwelling van het neusslijmvlies ook de neusbijholten verstopt raken, leidt dit tot hoofdpijn boven en onder de ogen.

 

Bij acute of chronische bijholteontsteking zorgt een neusdouche voor verlichting. Met een natuurlijke zoutoplossing spoel je de neus en bijholtes schoon en neemt de zwelling van het slijmvlies af.

Nu kopen

Wat kun je doen bij een bijholteontsteking?

Een bijholteontsteking is een ontsteking van de sinussen. Het slijmvlies zwelt op, waardoor vocht niet meer door de bijholtes kan worden afgevoerd. Dit zorgt voor een verstopte neus, vermoeidheid, hoofdpijn en pijn in de bovenkaak, kiezen en rondom de ogen.

Een acute bijholteontsteking is meestal het gevolg van een virusinfectie of bacteriële infectie. Als de ontsteking aan de neusbijholten langer dan zes weken aanhoudt, spreekt men van een chronische bijholteontsteking en in dit geval word je veelal door de huisarts doorverwezen naar de KNO-arts.

Maar de oplossing is dichterbij dan veel mensen denken!

Bij een neusbijholteontsteking en chronische neusbijholteontsteking helpt neus spoelen met een fysiologische zoutoplossing. Dit is een zoutoplossing met dezelfde zoutwaarde als je lichaam. Neus spoelen met een neusdouche ondersteunt de natuurlijk reinigende werking van het neusslijmvlies en laat de zwelling afnemen.

Testimonials

Wat verlichting voor de holtes kan geven, is spoelen met een zoutoplossing van lauwwarm leidingwater en keukenzout.

Ik denk absoluut dat iedereen dit gewoon standaard in de kast moet hebben!

Wanneer je last hebt van méér dan een gewone verkoudheid, dus een bacteriële ontsteking van het neusslijmvlies, is het wel echt zinvol om je neus te spoelen.

Sprayen met een zoutoplossing helpt nauwelijks. Je neus spoelen, met veel van zo’n zoutoplossing, helpt wel.

Neusdouche Rhino Horn

Neus spoelen, hoe werkt dat?

Het spoelen van je neus met een zoutoplossing met de Rhino Horn is eenvoudig. In slechts 4 eenvoudige stappen spoel je jouw neus schoon.

 

Resultaat: je neusslijmvlies komt tot rust en je kan weer vrij ademen!

Bekijk de video
Neus spoelen Rhino Horn

Voordelig en effectief medisch hulpmiddel

De Rhino Horn is een gecertificeerd medisch hulpmiddel, gemaakt van recyclebaar en BPA-vrij kunststof. Dit zorgt voor veilig gebruik en lange levensduur.

 

Dankzij de handige doseerlepel voor zout is de Rhino Horn voordelig in gebruik. Door puur zout af te meten met de doseerlepel, maak je in een handomdraai een natuurlijke zoutoplossing. Dit maakt de Rhino Horn dé keuze voor voordelige en effectieve dagelijkse hygiëne van je neus.

Nu kopen

Video neus spoelen bij een bijholteontsteking

Neus spoelen bij een bijholteontsteking is eenvoudig en effectief. Bekijk de video en de pagina Hoe Werkt Het voor neus spoelen in 4 stappen.

Wanneer helpt neus spoelen met de Rhino Horn nog meer?

Neus spoelen met een zoutoplossing geeft ook verlichting bij hooikoorts en een verstopte neus. Tevens is neus spoelen onderdeel van de Nederlandse KNO behandelrichtlijnen na een neusoperatie om de neusholten schoon en vrij te houden.

Hooikoorts

Neus spoelen is een effectieve manier om de vervelende symptomen van hooikoorts te verlichten. Je spoelt je neus schoon, brengt je neusslijmvlies tot rust en hebt minder last van klachten.

Neus spoelen bij hooikoorts

Verstopte neus

Met de neusdouche spoel je vastzittend slijm gemakkelijk weg uit je neus. Het zoute water herstelt de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het neusslijmvlies. Resultaat: je kan weer vrij ademen.

Neus spoelen verstopte neus

Gerelateerde artikelen

Neus spoelen bijholteonsteking

Alles over bijholteontsteking

Hoe weet je of je een bijholteontsteking hebt? Wat is het en wat zijn de klachten? En hoe kom je ervan af?

Lees verder
Tips om te slapen met een verstopte neus

18 tips om beter te slapen met een verstopte neus

Kun jij maar niet in slaap komen door een verstopte neus? Heel vervelend! Hier zijn 12 tips om beter te slapen met een verstopte neus.

Lees verder