Rhino Horn neus spoelen

Verkouden en een verstopte neus?

Spoel je neus eenvoudig vrij

  • Natuurlijk
  • Effectief
  • Duurzaam
Neusdouche voor neus spoelen

Neus spoelen tegen een verstopte neus en bij verkoudheid

In de winter- en herfstmaanden is het vaak raak: je raakt besmet met het verkoudheidsvirus en wordt verkouden. Het slijmvlies in de neus, bijholten en keel raakt ontstoken. Hierdoor ga je hoesten en niezen en krijg je veelal last van keelpijn en oorpijn.

 

Helaas kun je verkoudheid niet voorkomen. Maar gelukkig helpt neus spoelen tegen een verstopte neus en kun je zo de vervelende symptomen effectief bestrijden. Met de Rhino Horn maak je de verstopte neus weer vrij en breng je het neusslijmvlies tot rust.

 

Neus spoelen is ook geschikt voor kinderen. Lees hier meer over een neusdouche voor kinderen.

Nu kopen

Testimonials in de media

Wanneer je last hebt van méér dan een gewone verkoudheid, dus een bacteriële ontsteking van het neusslijmvlies, is het wel echt zinvol om je neus te spoelen.

Sinds ik de Rhino Horn gebruik, kan ik makkelijker door mijn neus inademen. En doordat ik makkelijker kan ademen, heb ik ook meer energie.

Ik denk absoluut dat iedereen dit gewoon standaard in de kast moet hebben!

Sprayen met een zoutoplossing helpt nauwelijks. Je neus spoelen, met veel van zo’n zoutoplossing, helpt wel.

Voordelen van een neusdouche bij verkoudheid

Verkoudheid is een ontsteking van het slijmvlies in de neus, bijholten en keel. Verkoudheid en een verstopte neus worden door veel mensen als zeer vervelend ervaren. Je voelt druk op je hoofd, kunt niet vrij meer ademen en kan slecht in slaap komen.

Een neusdouche met de Rhino Horn biedt een natuurlijke oplossing. Door de neus te spoelen wordt vastzittend slijm losgeweekt. In tegenstelling tot andere oplossingen, waaronder neusspray, blijft het slijm niet in de neus achter, maar voer je het af via de neusgaten. Een prettig en schoon idee.

De Rhino Horn is een gecertificeerd medisch hulpmiddel, gemaakt van recyclebaar en BPA-vrij kunststof. Dit zorgt voor veilig gebruik en lange levensduur. Dankzij de unieke doseerlepel voor zout is de Rhino Horn voordelig in gebruik. Door puur zout af te meten met de doseerlepel, maak je in een handomdraai een natuurlijke zoutoplossing. Dit maakt de Rhino Horn dé keuze voor voordelige en effectieve dagelijkse hygiëne van je neus.

De Rhino Horn is verkrijgbaar bij de apotheek en bol.com. Een volledig overzicht van verkooppunten vind je op de pagina neusdouche kopen.

Neusdouche Rhino Horn

Hoe werkt de neusdouche met de Rhino Horn?

Een neusdouche met de Rhino Horn is zeer gemakkelijk. Met de handige doseerlepel, een potje keukenzout zonder jodium en lauw kraanwater maak je eenvoudig zelf een zoutoplossing.

 

Zo gebruik je de neusdouche:

 

Vermeng het zout met het water in het neuskannetje en schudt enkele malen. De isotone zoutoplossing voor de neusdouche is nu klaar voor gebruik. Zet het kannetje aan je neus en buig je hoofd. De neusspoeling komt nu vanzelf op gang. Je neus wordt gereinigd en vastzittend slijm wordt afgevoerd. Met de neusdouche reinig je het neusslijmvlies en bereik je ook de neusbijholten. Het resultaat: je neus is schoon en je kan weer vrij ademen.

 

Bij een neusverkoudheid of bijholteontsteking kun je de Rhino Horn meerdere malen per dag gebruiken. Als je de Rhino Horn voor de dagelijkse neushygiëne gebruikt is eenmaal per dag spoelen voldoende.

Bekijk de video

Video neus spoelen tegen een verstopte neus

Neus spoelen tegen een verstopte neus is eenvoudig en effectief. Bekijk de video en de pagina Hoe Werkt Het voor neus spoelen in 4 stappen.

Wanneer helpt neus spoelen met de Rhino Horn nog meer?

Neus spoelen met een zoutoplossing geeft ook verlichting bij hooikoorts en bijholteontsteking. Tevens is neus spoelen onderdeel van de Nederlandse KNO behandelrichtlijnen na een neusoperatie om de neusholten schoon en vrij te houden.

Hooikoorts

Neus spoelen is een effectieve manier om de vervelende symptomen van hooikoorts te verlichten. Je spoelt je neus schoon, brengt je neusslijmvlies tot rust en hebt minder last van klachten.

Neus spoelen bij hooikoorts

Bijholteontsteking

Bij een bijholteontsteking zorgt een neusdouche voor verlichting. Met een natuurlijke zoutoplossing spoel je de neus en bijholtes schoon en neemt de zwelling van het slijmvlies af.

Neus spoelen bijholteontsteking

Gerelateerde artikelen

Neusdouche Rhino Horn

10 voordelen van neus spoelen bij verkoudheid

Wij hebben allemaal wel eens last van verkoudheid en een verstopte neus. Ademhalen gaat lastig en tissues zijn niet aan te slepen. Een neusdouche met zout water is een natuurlijke en effectieve manier om tijdens een verkoudheid de neus schoon te houden. Lees wat de voordelen zijn van neus spoelen bij verkoudheid voor directe verlichting. […]

Lees verder
Tips om te slapen met een verstopte neus

18 tips om beter te slapen met een verstopte neus

Kun jij maar niet in slaap komen door een verstopte neus? Heel vervelend! Hier zijn 12 tips om beter te slapen met een verstopte neus.

Lees verder